Cum functioneaza?

HELP

Întrebări frecvente:

Pentru fiecare materie ( Limba Engleză și Istoria Românilor ) am creat câte o platformă de E-Learning unde se regăsesc toate documentele create special după cerințele și exigențele examenului de admitere de la Academia de Poliție. Aceste platforme de E-Learning sunt de fapt niște site-uri web unde sunt încărcate documentele la care vei avea acces oricând după efectuarea plății. 

 
Pașii care trebuie urmați:
1. Îți creezi un cont pe www.admiteremai.ro;
2. Alegi pachetul pe care dorești să îl achiziționezi și efectuezi plata (fie online, fie prin transfer direct);
3. În cazul în care virezi banii direct în contul nostru(transfer bancar sau depunere numerar la o casierie Raiffeisen Bank), te rugăm să trimiți dovada plății (printscreen sau poză) la office@admiteremai.ro sau pe WhatApp la 0765.910.830 pentru a incepe pregatirea imediat.
4. Vei primi imediat (email și telefon) datele necesare accesării documentelor (user, parolă, parolă de deschidere a documentelor);
 

Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm sa ne contactați.

După ce ai achiziționat produsul pe care îl dorești, va trebui doar sa te autentifici pe site si vei avea automat acces la materialele pentru care ai platit (Lb. Engleză sau Istoria Românilor), iar prin e-mail vei primi și o parolă de deschidere a documentelor, parolă ce va fi necesară întrucât toate documentele sunt criptate. 

După ce ai achiziționat accesul la platforma E-Learning (Limba  Engleză sau Istoria Românilor), acesta va avea o valabilitate de UN AN ȘCOLAR. ( până pe data de 01 septembrie a fiecărui an ).

Plata ONLINE cu cardul – În pasul final, după plasarea comenzii și completarea datelor de identificare poți să alegi să plătești direct cu cardul prin intermediul unui site securizat astfel încât datele tale bancare sunt în maximă siguranță. Serviciul de plată cu cardul este oferit de către NETOPYA PAYMENTS prin serviciul MobilPay. 

Transfer Bancar – în momentul plasării comenzii, îți vom comunica datele noastre bancare și poți face virament bancar fie prin depunerea banilor la o casierie Raiffeisen Bank în contul nostru, fie prin transfer bancar folosind serviciul de ”banking” al băncii unde ai contul bancar în administrare. Această tranzacție poate dura pănă la 2 zile lucrătoare ( în funcție de instituțiile bancare ).

 

Pentru a nu aștepta până când instituțiile bancare procesează plata, venim în sprijinul tău astfel ca după efectuarea plății, ne poți trimite dovada prin e-mail la office@admiteremai.ro dar și prin WhatsApp la numărul de telefon 0765.910.830 și în scurt timp vei fi contactat de către o persoană din cadrul echipei admiteremai.ro pentru a-ți comunica datele de acces pentru platforma de E-Learning.

Așadar, din momentul confirmării plății, în maxim 2 ore poți accesa materialele puse la dispoziție și incepe pregătirea.

Toate materialele au un grad ridicat de dificultate pentru a se plia pe exigența examenului de la Academia de Poliție. Examenele de admitere de la școlile de subofițeri au un grad de dificultate mai mic. Dacă vrei să fii sigur de promovarea cu succes a examenului de admitere de la o școală de subofițeri din cadrul MAI, putem să-ți recomandăm să parcurgi testele online care sunt pe platforma noastră. Astfel, subiectele de la examen vor fi foarte ușoare pentru tine si vei promova fără niciun fel de emoții.

Nu uita că materiile pentru examenul de admitere la școlile de subofițeri MAI sunt diferite față de cele de la Academia de Poliție. (La Academia de Poliție se cer cunoștiințe avansate la Limba Română, Istoria Românilor și o limbă străină, pe când la școlile de subofițeri nu se cere Istoria Românilor).

Pentru a accesa platforma de E-Learning pe care am pus-o la dispoziție, ai nevoie fie de un computer (desktop sau laptop), fie de un smartphone (Android sau IOS) sau tabletă  și o conexiune la Internet. Pentru deschiderea fișierelor vei mai avea nevoie de un software care să permită să vizualizezi fișierele în format .pdf ( Recomandăm Adobe Acrobat). 

Dacă întâmpini orice fel de probleme cu privire la acces, descărcarea sau vizualizarea documentelor ce se află pe platforma de E-Learning, îți stăm la dispoziție în fiecare zi, 7/7 și îți oferim asistență astfel încât procesul de pregătire să nu fie afectat.