280
ACCESĂRI ZILNICE
1250
CURSANȚI ÎNSCRIȘI (2019-2022)
9600
GRILE

LIMBA ENGLEZĂ

Raluca Păunescu

A lucrat timp de 10 ani (2001-2011) ca profesor de limba engleză la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”, perioadă în care a elaborat și subiecte pentru examenul de admitere. În prezent, face cursuri de limbă engleză juridică (cu avocați, judecători și procurori) precum și cursuri de pregătire pentru examenul de admitere la Academia de Poliție.

ISTORIA ROMÂNILOR

Profesorii de istorie care au elaborat materialele de pe această platformă au, de asemenea, o vastă experiență în pregătirea candidaților la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” care promovează examenul de admitere cu succes în fiecare an.  

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Most frequent questions and answers

După ce ai achiziționat produsul pe care îl dorești, va trebui doar sa te autentifici pe site si vei avea automat acces la materialele pentru care ai platit (Lb. Engleză sau Istoria Românilor), iar prin e-mail vei primi și o parolă de deschidere a documentelor, parolă ce va fi necesară întrucât toate documentele sunt criptate. 

Pentru a accesa platforma de E-Learning pe care am pus-o la dispoziție, ai nevoie fie de un computer (desktop sau laptop), fie de un smartphone (Android sau IOS) sau tabletă  și o conexiune la Internet. Pentru deschiderea fișierelor vei mai avea nevoie de un software care să permită să vizualizezi fișierele în format .pdf ( Recomandăm Adobe Acrobat). 

După ce ai achiziționat accesul la platforma E-Learning (Limba  Engleză sau Istoria Românilor), acesta va avea o valabilitate de UN AN ȘCOLAR. ( până pe data de 01 septembrie a fiecărui an ).

Plata ONLINE cu cardul – În pasul final, după plasarea comenzii și completarea datelor de identificare poți să alegi să plătești direct cu cardul prin intermediul unui site securizat astfel încât datele tale bancare sunt în maximă siguranță. Serviciul de plată cu cardul este oferit de către NETOPYA PAYMENTS prin serviciul MobilPay. 

Imediat după plasarea comenzii vei fi contactat/ă de un membru al echipei admitereMAI.ro care îți va oferi asistență cu privire la accesarea inițială a contului.

În cazul în care alegi să efectuezi plata ptin transfer bancar, pentru a nu aștepta până când instituțiile bancare procesează plata, venim în sprijinul tău astfel ca după efectuarea plății  ne poți trimite dovada prin e-mail la office@admiteremai.ro dar și prin WhatsApp la numărul de telefon 0771 325 050 și în scurt timp vei fi contactat de către o persoană din cadrul echipei admiteremai.ro pentru a-ți comunica datele de acces pentru platforma de E-Learning.

Toate materialele au un grad ridicat de dificultate pentru a se plia pe exigența examenului de la Academia de Poliție. Examenele de admitere de la școlile de subofițeri au un grad de dificultate mai mic. Dacă vrei să fii sigur de promovarea cu succes a examenului de admitere de la o școală de subofițeri din cadrul MAI, putem să-ți recomandăm să parcurgi testele online care sunt pe platforma noastră. Astfel, subiectele de la examen vor fi foarte ușoare pentru tine si vei promova fără niciun fel de emoții.

Nu uita că materiile pentru examenul de admitere la școlile de subofițeri MAI sunt diferite față de cele de la Academia de Poliție. (La Academia de Poliție se cer cunoștiințe avansate la Limba Română, Istoria Românilor și o limbă străină, pe când la școlile de subofițeri nu se cere Istoria Românilor).

Dacă întâmpini orice fel de probleme cu privire la acces, descărcarea sau vizualizarea documentelor ce se află pe platforma de E-Learning, îți stăm la dispoziție în fiecare zi, 7/7 și îți oferim asistență astfel încât procesul de pregătire să nu fie afectat.