Despre noi

Câteva cuvinte despre autorii materialelor:

limba engleză

Raluca Păunescu

A lucrat timp de 10 ani (2001-2011) ca profesor de limba engleză la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”, perioadă în care a elaborat și subiecte pentru examenul de admitere. În prezent, face cursuri de limbă engleză juridică (cu avocați, judecători și procurori) precum și cursuri de pregătire pentru examenul de admitere la Academia de Poliție.

istoria românilor

Profesorii de istorie care au elaborat materialele de pe această platformă au, de asemenea, o vastă experiență în pregătirea candidaților la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” care promovează examenul de admitere cu succes în fiecare an.  

Drepturi de autor

Toate datele şi informaţiile conţinute, documentele puse la dispoziție pe această platformă sunt protejate prin drepturi de proprietate intelectuală. Conţinutul acestor documente este protejat prin Legea nr 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare. Aceste documente şi conţinutul acestora (în special idei, principii, articole şi paragrafe) nu pot fi copiate, legate de, reproduse, publicate, transmise, transferate sau distribuite şi comercializate în orice mod, fără acordul prealabil în scris al S.C. Terra Lingua SRL.

TERMENI ȘI CONDIȚII

CITEȘTE
CITEȘTE ÎN MOD REGULAT TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI WWW.ADMITEREMAI.RO
ACCESEAZĂ TERMENI ȘI CONDIȚII